Mad og drikke

Maden har ofte rigtig stor betydning for deltagere på et kursus. Ikke bare her, men hos alle kursusudbydere. Når du og dine kolleger er på kursus, forventes I at yde en stor indsats i kursuslokalerne, og derfor mener vi, at I naturligvis bør belønnes for jeres engagement med udsøgte retter.

Hos Slangerupgaard er køkkenet helligt. Her kommer ikke fastfood eller halv-fabrikata ind over dørtrinnet. Al vores mad er hjemmelavet – og såvidt muligt af råvarer fra lokale producenter. Sådan driver vi kursushotel.

Vores udvalg af udsøgte vine svarer i kvalitet til vores høje standard på menuen.

Økologiske morgen-æg og årstidsbestemte salater med hjemmebagt brød gør også den kulinariske del af jeres kursus til en god oplevelse.

Slangerupgaards køkken veksler hjemmevant mellem det danske og det internationale køkken.

Vi er enige om at selve kursets indhold er vigtigt, men det gør sikkert heller ikke noget, at du som arrangør også får ros for den gode forplejning og de skønne lokaler.

Ring til os på tlf. 5671 7444, så aftaler vi, hvornår vi skal dække op til jer.