Aktiviteter

Slangerupgaard kursuscenter ligger tæt på et væld af spændende oplevelser

Ud over intenst og givende samarbejde i kursuslokalerne har I også de perfekte rammer, når opgaven lyder på teambuilding, walk-and-talk, studieture og frisk luft til hjernen. Vi følger med tiden, og derfor er det sidste nye at vi kan tilbyde jer yoga og mindfuldness aktiviteter. Bestil i god tid, så vi kan booke underviserne.

På et kvarter kan I nå ud til store naturoplevelser som Faxe Kalkbrud og halvøen Feddet. På en halv time når I til Stevns Klint, som er blevet optaget på UNESCO’s liste over verdensarv og dermed er anerkendt som et helt unikt sted på Jorden.

Er der tid til historiske vingesus i jeres program, er der ikke langt fra jeres kursuscenter til Gisselfeld Slot, hvor H.C. Andersen skrev om Den Grimme Ælling.

I området omkring Faxe Ladeplads er der også en del andre slotte og herregårde.

En morgendukkert eller en aftentur på stranden er også populært blandt vores kursister som en god afslutning på en dag fyldt med aktiviteter i kursuslokalerne.

Vælg et anderledes kursuscenter, hvor kursisterne motiveres af at vågne op i charmerende idyl med naturoplevelser lige uden for havelågen.

Du kan læse mere om seværdighederne under fanen Bed & Breakfast.

Har du spørgsmål, så ring på tlf. 56 71 74 44 nu. Vi glæder os til at besvare dem.